EnglishNederlands
Veiligheid Maastricht

Colofon & Privacy

Colofon

Deze website is ontwikkeld en wordt gehost in opdracht van de Gemeente Maastricht, Team Veiligheid door The Numbers Company. The Numbers Company is een consortium van Xentropics Informatiemanagement (penvoerder), 2D-animatiestudio Ikbenarthur en Ontwerpstudio Contxt. Alle rechten voorbehouden.


Privacyverklaring

Op deze website is het privacybeleid van de Gemeente Maastricht van toepassing. U leest er alles over op https://www.gemeentemaastricht.nl/algemeen/privacy


Deze website (www.veiligheidmaastricht.nl) vezamelt zelf geen persoonsgegevens. Wel gebruikt deze website (naast functionele cookies) een tracking-code van Google Analytics ten behoeve van het opstellen van gebruiksstatistieken. Uw IP-adres wordt daarbij gemaskeerd om uw privacy te waarborgen en er worden verder geen persoonlijke gegevens vastgelegd of gedeeld. Als u toch niet wil dat deze code uitgevoerd wordt, kunt dit uitschakelen door op deze link te klikken: Google Analytics uitschakelen.


Indien u de video op deze website bekijkt, wordt dit geregistreerd door het videoplatform (Vimeo) waar deze website gebruik van maakt. U vindt het privacybeleid van Vimeo hier: https://vimeo.com/privacy

Toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 07-10-2020.

De gemeente Maastricht wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de digitale toegankelijkheidseisen. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Deze verklaring geldt voor de website: https://www.veiligheidmaastricht.nl/. De verklaring is terug te vinden via: https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/2137.


Probleem met de toegankelijkheid van deze website?


Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten via post@maastricht.nl


Overzicht van alle toegankelijkheidsverklaringen


U vindt een volledig overzicht van toegankelijkheidsverklaringen van websites die de gemeente Maastricht beheert via de website toegankelijkheidsverklaring.nl.